Raikas sisäilma

Panostamalla sisäilman laatuun, panostat itseesi.

Meillä on vuosien kokemus ilmanvaihtojärjestelmien huolloista. IV-järjestelmien asennukset, IV-laitteiden vaihdot, IV-mittaukset ja säädöt, IV-laitteiden huollot, konsultointi ja ongelmanratkaisu.

Ammattilainen palveluksessasi

Ilmastoinnin huolto- ja korjauskohteitamme ovat asunto- ja kiinteistöyhtiöt, tehtaat ja teollisuuskiinteistöt sekä asunnot. Suoritamme ilmastointihuolto- ja korjaustyöt laajalti Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella sekä sopimuksen mukaan kauempanakin.

Ilmanvaihtokanaviin kertyy ajan myötä pölyä ja likaa, joka heikentää ilmanvaihtojärjestelmän toimintaa. Laitteiston toiminta voi myös pitkän käyttöiän tai mekaanisen syyn seurauksena heikentyä tai vioittua, jolloin ilmastointilaitteen huolto- tai korjaustoimenpiteet tulevat ajankohtaisiksi.

Korvausilmareittejä tulisi olla makuuhuoneissa ja olohuoneessa, joista korvausilman tulisi virrata tiloihin, joissa on poistoilmaventtiilit. Jos asuntoon ei tuoda koneellisesti tuloilmaa, on korvausilmareittien olemassaolosta ja toiminnasta varmistuttava.

Paremman laatuluokan ilmalämpöpumpuissa on aktiivihiilisuodatin tai mikro suodatin, jotka suodattavat siitepölyä, sieni- ja homeitiöitä sekä mikrobeja. Aktiivihiilisuodatin poistaa tehokkaasti sisäilmasta epämiellyttäviä hajuja. Lisäksi paremmissa malleissa on myös sähköinen plasmasuodatin, joka kerää tavallisia mekaanisia suodattimia tehokkaammin pieniä hiukkasia.

Pyydä tarjous

Jätä meille yhteydenotopyyntöja kerro mistä palvelusta olet kiinnostunut. Saat kattavasti lisää tietoa palveluistamme, sekä erinomaisen tarjouksen ilmanvaihtopalveluista.

Pyydä tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö ja pyydä tajous ilmanvaihtopalveluistamme.

Valitse palvelut, joista olet kiinnostunut:
Lähettämällä lomakkeen hyväksyt lomakkeen tietojen käyttämisen tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
24/7 Päivystys

040 035 5848