TS-Ilmahuolto Oy

Ilmalämpöpumppujen myynti

Ilmalämpöpumpun kylmäaine muuntuu nesteestä höyryksi ja sitoo voimakkaasti lämpöä itseensä. Kun höyry puristetaan kovempaan paineeseen, se lämpenee vielä lisää. Sisätiloihin siirtämisen jälkeen höyrystetty kylmäaine lauhtuu taas nesteeksi ja luovuttaa lämpöenergian talon lämmitykseen. Tämä nerokas tekniikka on tuttu jääkaapeista ja pakastimista. Näin se toimii: ulkona

Tällä tavalla sisäilmaan voi siirtää lämpöä jopa −25 asteisesta pakkasilmasta. Usko tai älä, mutta teoriassa lämpöenergiaa on ulkoilmassa aina absoluuttiseen nollapisteeseen (−273.15°C) saakka.

Jäähdytyksessä ilmalämpöpumppu toimii toisinpäin ja samalla tavalla kuin jääkaappi, eli se siirtää sisäilmaan kylmennyttä ilmaa.

Ilmalämpöpumpun hankita on sijoitus mukavuuteen, mutta myös parempaan ilmnlaatuun sekä tervellisempään elämään.

Huomio Allergikot!

Tiesitkö, että ilmalämpöpumpuissa on monipuliset ilmasuodatusominaisuudet?

Kaikista laitteista löytyy karkea perussuodatin, joka poistaa sisäilmasta muun muun muassa pölyä ja muita leijivia epäpuhtauksia.

Eikä tässä vielä kaikki

Paremman laatuluokan ilmalämpöpumpuissa on aktiivihiilisuodatin tai mikro suodatin, jotka suodattavat siitepölyä, sieni- ja homeitiöitä sekä mikrobeja. Aktiivihiilisuodatin poistaa tehokkaasti sisäilmasta epämiellyttäviä hajuja. Lisäksi paremmissa malleissa on myös sähköinen plasmasuodatin, joka kerää tavallisia mekaanisia suodattimia tehokkaammin pieniä hiukkasia.

Suodattimet puhdistetaan imuroimalla noin 2-4 viikon välein. Ne on myös jossakin malleissa mahdollista irrottaa ja pestä.

Rivi- ja kerrostaloissa ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan aina taloyhtiön lupa.

Oikein asennettu pumppu ei aiheuta ongelmia.

Syynä tähän on, että ilmalämpöpumppu asennetaan osaksi asunnon ulkopuolelle, joka on taloyhtiön hallinnointialuetta.

Hakemuksessa on oltava tiedot asennustyön tekijästä sekä pumpun asennussuunnitelma. Jos taloyhtiössä on jo asennettu vastaava pumppu johonkin toiseen asuntoon, saat luvan melko varmasti.

TARVITSETKO APUA OIKEANLAISEN LÄMPÖPUMPUN VALINNASSA?

Ja kyllä, myös minulta saat ilmalämpöpumppusi asennuksineen. Haluan lisäksi varmistaa, että laitteesi tuottaa sinulle oikeasti hyötyä ja kestää käytössäsi mahdollisimman kauan.

Saat minulta maksuttoman kartoituskäynnin, jossa käymme lävitse:
  • asuntosi nykyiset lämmitysjärjestelmät
  • kannattaako sinun hankkia ilmalämpöpumppu
  • miten saat parhaimman hyödyn laitteesta
  • Lisäksi katsomme yhdessä laitteen mitoitukseen, putkistoihin sekä sähkön saatavuuteen liittyviä asioita