Ilmalämpäpumput

Ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus

Ilmalämpöpumpun kylmäaine muuntuu nesteestä höyryksi ja sitoo voimakkaasti lämpöä itseensä. Kun höyry puristetaan kovempaan paineeseen, se lämpenee vielä lisää. Sisätiloihin siirtämisen jälkeen höyrystetty kylmäaine lauhtuu taas nesteeksi ja luovuttaa lämpöenergian talon lämmitykseen. Tämä nerokas tekniikka on tuttu jääkaapeista ja pakastimista. Näin se toimii: ulkona

Tällä tavalla sisäilmaan voi siirtää lämpöä jopa −25 asteisesta pakkasilmasta. Usko tai älä, mutta teoriassa lämpöenergiaa on ulkoilmassa aina absoluuttiseen nollapisteeseen (−273.15°C) saakka.

Jäähdytyksessä ilmalämpöpumppu toimii toisinpäin ja samalla tavalla kuin jääkaappi, eli se siirtää sisäilmaan kylmennyttä ilmaa.

Ilmalämpöpumpun hankinta on sijoitus mukavuuteen, mutta myös parempaan ilmnlaatuun sekä tervellisempään elämään.

Myös allergikoille!

Tiesitkö, että ilmalämpöpumpuissa on monipuliset ilmasuodatusominaisuudet? Kaikista laitteista löytyy karkea perussuodatin, joka poistaa sisäilmasta pölyä ja muita leijuvia epäpuhtauksia.

Eikä tässä vielä kaikki

Paremman laatuluokan ilmalämpöpumpuissa on aktiivihiilisuodatin tai mikro suodatin, jotka suodattavat siitepölyä, sieni- ja homeitiöitä sekä mikrobeja. Aktiivihiilisuodatin poistaa tehokkaasti sisäilmasta epämiellyttäviä hajuja. Lisäksi paremmissa malleissa on myös sähköinen plasmasuodatin, joka kerää tavallisia mekaanisia suodattimia tehokkaammin pieniä hiukkasia.

Hakemuksessa on oltava tiedot asennustyön tekijästä sekä pumpun asennussuunnitelma. Jos taloyhtiössä on jo asennettu vastaava pumppu johonkin toiseen asuntoon, saat luvan melko varmasti.

Tarvitsetko apua oikeanlaisen lämpöpumpun valinnassa?

Saat ilmalämpöpumppusi asennuksineen. Lisäksi varmistan, että laitteesi tuottaa sinulle oikeasti hyötyä ja kestää käytössäsi mahdollisimman kauan.

Saat minulta maksuttoman kartoituskäynnin, jossa käymme lävitse:

Pyydä tarjous

Jätä meille yhteydenotopyyntöja kerro mistä palvelusta olet kiinnostunut. Saat kattavasti lisää tietoa palveluistamme, sekä erinomaisen tarjouksen ilmanvaihtopalveluista.

Pyydä tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö ja pyydä tajous ilmanvaihtopalveluistamme.

Valitse palvelut, joista olet kiinnostunut:
Lähettämällä lomakkeen hyväksyt lomakkeen tietojen käyttämisen tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.